23 éve az Önök biztonságáért

Alapításunktól kezdve elsődleges szempont volt számunkra az ügyfelek egyedi igényeinek magasszintű kiszolgálása. Cégünk sikereit lépésről-lépésre haladva, szakmánk szeretetének, és munkánk iránt érzett teljes elköteleződésünknek köszönhetjük.

Szolgáltatásunk hatékonyságát mi sem jelzi jobban, mint a mára 13.000 főt meghaladó ügyfélkörünk. Cégcsoportunk másik tagja, a szigetszentmiklósi székhelyű Érték-Őr Kft. 2011 óta szolgálja a régió lakóingatlanjainak és intézményeinek vagyonvédelmét. Szolgáltatásunk riasztórendszerek, kamerarendszerek kiépítése mellett távfelügyeletre, valamint ma már eseti kivonulásra, és preventív járőrözésre is kiterjed. 

 

 

 

Minőségben nem kötünk kompromisszumot, hiszen nem kevesebbről van szó, mint az ügyfeleink értékeinek biztonságáról, akár az ügyfelek testi épségéről. 


Az ingyenes helyszíni felmérések, tervezések időpontjának egyeztetését rugalmasan kezeljük, szem előtt tartva leendő ügyfeleink időbeosztását. Két ügyfélszolgálati irodánkban hétfőtől-péntekig 8-16 óráig várjuk ügyfeleinket, legyen szó számlabefizetésről, szerződéskötésről vagy szerződésbontásról, adatmódosításról és kiegészítő szolgáltatás beaktiválásáról.

 

 

Húsz év alatt a kis családi vállalkozásunk közel 60 főt foglalkoztató céggé nőtte ki magát. Ma már Szalkszentmártontól Leányfaluig járőröznek szakembereink, egyformán a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtva. Valódi csapatmunkánkban helytáll Dumas híres mondása: „Mindenki egyért. Egy mindenkiért.

Nagy ügyfélszámunk ellenére sem engedhetjük meg, hogy ügyfeleink problémái, panaszai elkerüljék figyelmünket. Sok esetben vezetői szinten kezeljük őket, ezzel erősítve a megrendelő és a Sion Security közötti személyes kapcsolatot, hiszen a mai világban a valós ügyfélélmény megteremtése egyre fontosabb feladat.

A felügyeletünk alatt álló területeken kiemelt figyelmet fordítunk időskorú ügyfeleinkre, szem előtt tartva szokásaikat, egyedi igényüket. Telepítő kollégáink türelmesen végzik a beüzemeléskor történő oktatást, válaszolva a felmerülő és visszatérő kérdésekre. A rendszer és a szolgáltatás aktiválása után járőr kollégáink személyesen is bemutatkoznak ügyfeleinknek, megismerkednek a helyszín sajátosságaival, így erősítve biztonságérzetüket. A rendszerhasználati problémákat is érzékenyen kezeljük, és igyekszünk mielőbbi megnyugtató megoldást nyújtani ügyfeleinknek. 

 

 

Jövőnk sikerének kulcsát kiváló szakmai csapatunkban, ügyfélközpontúságunkban, valamint az innovatív technológia alkalmazásában látjuk. 


Ezúton szeretnénk megköszönni ügyfeleink több, mint 20 éve tartó töretlen bizalmát! Reméljük, hogy szakmaisággal, precízséggel, türelemmel és kedvességgel méltón lehetünk értékeinek védelmezői.

 

vagy olvassa el társaságunk alapfilozófiáját.